Aktualno

Cevkovi poskusi na Znanstivalu

V soboto in nedeljo, 3. in 4. junija 2017, vas med 10. in 18. uro vabimo na Znanstival, kjer boste na Vrtu eksperimentov na Stritarjevi ulici v bližini Robbovega vodnjaka v množici poučnih eksperimentov našli tudi naše podjetje. Skupaj z vami se bomo učili in zabavali s Cevkovimi poskusi z vodo, spoznavali model vodonosnika Ljubljanskega polja, se pogovarjali o podzemni vodi in drugih skrivnostih, ki se skrivajo globoko v tleh. Pred obiskom naše stojnice si za pokušino lahko ogledate video o podzemni vodi.

Celoten program Znanstivala, ki ga z namenom promocije znanosti in izobraževanja organizira Hiša eksperimentov, si lahko ogledate na povezavi www.znanstival.si.

Cevkov poskus - žejne in lačne marjetice.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n