Aktualno

Dobra misel za dobro vodo

V pomladnem času nadaljujemo s kampanjo »Sem, kar pijem, pijem vodo iz pipe«, s katero želimo še naprej opozarjati na pomen pitne vode in spodbujati pitje vode iz pipe. Pri tem bomo večji pouadrek namenili ozaveščanju o odgovornem in premišljenem ravnanju, ki je potrebno, da bo iz naših pip še naprej tekla dobra in kakovostna voda.

V ta namen smo na Škisovi tržnici postavili Nevropitnik, inovativno napravo, zasnovano na nevro-tehnologiji, ki deluje tako, da s pomočjo elektromagnentnega valovanja možganov krmili signal in na ta način uravnava pretok pitne vode na pitniku. Z aktivnostjo, ki smo jo poimenovali »Dobra misel za dobro vodo« smo obiskovalce povabili k preizkusu v miselni igri, kjer smo jim zastavili nekaj kratkih vprašanj, sami pa so ob razmisleku v Nevropitniku sprožili proces točenja vode. Z aktivnostjo želimo sporočiti, da je za dobro in kakovostno vodo, ki priteče iz naših pip, potrebno tudi odgovorno in premišljeno ravnanje. Prvi korak do tega je razmislek o našem vedenju.

Prebivalci in obiskovalci Ljubljane boste interaktivno napravo lahko preizkusili tudi na prihajajočih dogodkih, ki se bodo odvili od meseca maja do oktobra in z dobrimi mislimi poskrbeli za dobro vodo.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n