Aktualno

Dobra misel za dobro vodo na Stritarjevi ulici

Voda je naša skupna odgovornost, zato v JP Vodovod-Kanalizacija tudi v jesenskem času nadaljujemo z ozaveščanjem uporabnikov o pomenu odgovornega in premišljenega ravnanja s pitno in odpadno vodo ter vodnimi viri.

Danes med 11. in 19, uro, in jutri, 14. 9. 2017, med 9. in 19. uro, vas vabimo na Stritarjevo ulico, kjer smo z namenom spodbujanja pitja vode iz pipe in odgovornega ravnanja s tem dragocenim naravnim virom, postavili nevropitnik, na katerem se boste obiskovalci lahko preizkusili v miselni igri, kjer vam bomo zastavili nekaj kratkih vprašanj o pomenu pitne in odpadne vode, sami pa boste ob razmisleku o tem dragocenem naravnem viru v nevropitniku sprožili proces točenja vode.

Z aktivnostmi, ki smo jih poimenovali »Dobra misel za dobro vodo« želimo sporočiti, da je za dobro in kakovostno vodo, ki priteče iz naših pip in pitnikov, potrebno tudi odgovorno in premišljeno ravnanje. Prvi korak do tega je razmislek o našem vedenju.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n