Aktualno

Pitna voda na dogodku Ljubljana Challenger 3x3 - ulična košarka

V petek, 18., med 12. in 20. uro, ter v soboto, 19. avgusta 2017, med 9. in 16. uro, nas obiščite na Kongresnem trgu, kjer bo JP Vodovod-Kanalizacija v okviru dogodka Ljubljana Challenger 3x3, z namenom spodbujanja pitja vode iz pipe in dogovornega ravnanja s tem dragocenim naravnim virom, postavilo vodni bar in nevropitnik.

V vodnem baru se boste lahko ohladili z osvežujočimi vodnimi napitki, na nevropitniku pa preizkusili v miselni igri, pri kateri boste z odgovarjanjem na kratka vprašanja povezana z vodo sprožili proces točenja vode iz pipe.

Z aktivnostmi, ki smo jih poimenovali »Dobra misel za dobro vodo« želimo sporočiti, da je za dobro in kakovostno vodo, ki priteče iz naših pip in pitnikov, potrebno tudi odgovorno in premišljeno ravnanje. Prvi korak do tega je razmislek o našem vedenju.
 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n