Aktualno

Poučne pravljične ure v Knjižnici Šiška

Zgodbe igrajo ključno vlogo pri rasti in razvoju otrok. Knjige, ki jih otrokom beremo že v zgodnjem obdobju njihovega odraščanja, postanejo del njihovega razumevanja sveta. Pomagajo jim z njihovo stopnjo zaupanja, spopadanja z občutki, jezikom in učenjem, zato igrajo pomembno vlogo tudi pri spodbujanju odgovornega in trajnostno naravnanega vedenja.

Tega se dobro zavedamo tudi v JP Vodovod-Kanalizacija, saj smo izdali že tri pravljice: Podganji dol, Kapljica Aja in Stara pipa. Preko poučnih zgodb in prijateljskih likov želimo otrokom posredovati pomembne vrednote in jih spodbujati k odgovornemu vedenju in varovanju naravnih virov.

V sredo, 15. 11., in petek, 17. 11. 2017, vas ob 17. uri vabimo v Knjižnico Šiška, kjer bomo organizirali prvo skupinsko branje pravljice Stara pipa, ki pripoveduje zgodbo o tem, kaj vse je od mladih let prestala, danes že izkušena, stara meščanska pipa. Ob koncu bo sledilo tudi druženje s Cevkom, maskoto družbe, ki je poln informacij in odgovorov na temo vode.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n