Aktualno

Prijavite se na e-račun

Račun za storitve JP Vodovod-Kanalizacija, Energetika Ljubljana in Snaga lahko prejemate tudi v elektronski, brezpapirni obliki, in sicer na želeni e-naslov ali direktno v svojo spletno banko. Brezplačen e-račun je prijazen do okolja, enostaven za uporabo in enakovredno nadomešča račun, ki ga trenutno prejemate s klasično pošto. S prijavo nanj spremenite le način, na katerega račun prejmete, vsebina računa pa je enaka papirni različici.

Na e-račun se naročite tako, da izpolnite in podpišete Vlogo za izdajo e-računa, in jo skenirano posredujete na e-naslov eracun@jhl.si, tiskano pa lahko pošljete po klasični pošti ali osebno prinesete na naslov Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana.

Z oddajo Vloge za prijavo na e-račun do 31. marca 2017 sodelujete tudi v nagradni igri, v kateri se boste skupaj z obstoječimi uporabniki e-računa potegovali za 80 nagrad, ki spodbujajo okolju prijazne in odgovorne prakse, s katerimi posamezniki lahko sami prispevate k ohranjanju kakovostnega okolja tudi v prihodnje. Nagradna igra je namenjena fizičnim osebam.

Vlogo za izdajo e-računa ter več informacij o e-računu in nagradni igri si lahko ogledate tukaj.

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n