Pretežno jasno
  • -4 °C
  • Pretežno jasno
Reported on:
18. Januar 2018 - 3:30

080 86 52

Prijavite se na e-račun

Račun za storitve JP Vodovod-Kanalizacija, Energetika Ljubljana in Snaga lahko prejemate tudi v elektronski, brezpapirni obliki, in sicer na želeni e-naslov ali direktno v svojo spletno banko. Brezplačen e-račun je prijazen do okolja, enostaven za uporabo in enakovredno nadomešča račun, ki ga trenutno prejemate s klasično pošto. S prijavo nanj spremenite le način, na katerega račun prejmete, vsebina računa pa je enaka papirni različici.

Na e-račun se naročite tako, da izpolnite in podpišete Vlogo za izdajo e-računa, in jo skenirano posredujete na e-naslov eracun@jhl.si, tiskano pa lahko pošljete po klasični pošti ali osebno prinesete na naslov Javni holding Ljubljana, Verovškova ulica 70, 1000 Ljubljana.

Z oddajo Vloge za prijavo na e-račun do 31. marca 2017 sodelujete tudi v nagradni igri, v kateri se boste skupaj z obstoječimi uporabniki e-računa potegovali za 80 nagrad, ki spodbujajo okolju prijazne in odgovorne prakse, s katerimi posamezniki lahko sami prispevate k ohranjanju kakovostnega okolja tudi v prihodnje. Nagradna igra je namenjena fizičnim osebam.

Vlogo za izdajo e-računa ter več informacij o e-računu in nagradni igri si lahko ogledate tukaj.

 

Datoteke: