Pretežno oblačno, rosenje
  • 8 °C
  • Pretežno oblačno, rosenje
Reported on:
12. December 2017 - 11:00

080 86 52

Prijava na obveščanje JP VODOVOD-KANALIZACIJA, Vodovodna cesta 90

Navedite naslov elektronske pošte, na katerem boste potrdili prijavo.

Šifro upravnika vam bomo posredovali na zahtevo, ki jo pošljite na voka@vo-ka.si.

Podatek, označen z *, je obvezen.

Navodila za izpolnitev obrazca

Obvezna podatka za prijavo na obveščanje sta naslov vaše e-pošte in številka odjemnega mesta. V vaš e-predal boste z namenom preprečevanja zlorab ob registraciji prejeli informacijo, da se je postopek prijave v sistem za obveščanje pričel, ki ga boste s klikom na sporočilo potrdili. V vaš e-predal boste prijeli tudi informacijo, da je bila prijava uspešna.

Številka odjemnega mesta je prav tako obvezen podatek in ga najdete na računu. Sestavljena je iz dveh številk, ki sta ločeni z znakom "/" brez presledkov. Uporabniki večstanovanjskih objektov lahko informacijo o številki odjemnega mesta pridobite pri upravniku vašega objekta, če vam račun ni dostopen drugače. Za obveščanje v primeru izrednih dogodkov na vodovodnem sistemu se na eno odjemno mesto lahko prijavi več oseb.

Kot lastnik ali upravnik večstanovanjskega objekta se lahko prijavite tudi na obveščanje o dogodkih, povezanih z aktivnostmi JP VODOVOD-KANALIZACIJA na vašem odjemnem mestu, npr. za dogovor o zamenjavi vodomera. Sistem za obveščanje sprejme zgolj dva kontaktna podatka, zato prijava več oseb ni možna.

Če ste na sistem za obveščanje prijavljate kot upravnik objekta in s šifro upravnika ne razpolagate, nam pišite na voka@vo-ka.si.

V primeru težav pri prijavi v sistem za obveščanje nam pišite na e-naslov voka@vo-ka.si ali pokličite brezplačno modro telefonsko številko 080 8652, nato pritisnite 7.

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj