Aktualno

Dobra misel za dobro vodo na Kongresnem trgu

Poletje je čas, ko smo še posebej hvaležni, da v Ljubljani iz pip in več kot 30 pitnikov teče naravna pitna voda.  Da bo tako tudi v prihodnje, v JP Vodovod-Kanalizacija nadaljujemo z ozaveščanjem o pomenu odgovornega in premišljenega ravnanja s pitno in odpadno vodo ter vodnimi viri.

Od jutri pa do sobote, 22. 7., vas med 11. in  19. uro vabimo na Kongresni trg, kjer smo v okviru dogodka Ljubljana Beach Volley Challange 2017, z namenom spodbujanja pitja vode iz pipe in dogovornega ravnanja s tem dragocenim naravnim virom, postavili nevropitnik in vodni bar. Nevropitnik je inovativna naprava, zasnovana na nevro-tehnologiji, ki deluje tako, da s pomočjo elektromagnentnega valovanja možganov krmili signal in na ta način uravnava pretok pitne vode na pitniku. Z aktivnostjo se boste obiskovalci lahko preizkusili v miselni igri, kjer vam bomo zastavili nekaj kratkih vprašanj, sami pa boste ob razmisleku v nevropitniku sprožili proces točenja vode. Prav tako pa vam bo na Kongresnem trgu v vodnem baru na voljo brezplačna osvežitev s sadnimi napitki, pripravljenimi na vodni osnovi.

Z aktivnostmi, ki smo jih poimenovali »Dobra misel za dobro vodo« želimo sporočiti, da je za dobro in kakovostno vodo, ki priteče iz naših pip in pitnikov, potrebno tudi odgovorno in premišljeno ravnanje. Prvi korak do tega je razmislek o našem vedenju.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n