Info za uporabnike

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 40.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo okrog 8.000. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o meroslovnih zahtevah za vodomere, Ur.l. RS, št. 26/2002).

V letu 2018 so menjave vodomerov načrtovane po naslednjem programu:

Mesec Naselje, kjer poteka menjava vodomerov
Januar Medno, Stanežiče, Dvor, Gunclje, Šentvid, Pržan, Podutik, Vižmarje, Brod, Tacen
Februar Šmartno pod Šmarno goro, Gameljne, Rašica, Ježica, Stožice, Savlje, Kleče, Črnuče, Podgorica, Dol, Senožeti 
Marec Tomačevo, Jarše, Nove Jarše
April Zelena jama, Moste, Fužine
Maj Zadobrova, Novo Polje, Polje, Slape
Junij Kodeljevo, Zalog, Vevče
Julij Bežigrad, Center, Rakitna 
Avgust Sostro, Litijska cesta, Dolenjska cesta, Lavrica, Prežganje 
September Škofljica, Pijava Gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami
Oktober Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša, Trnovo, Murgle
November Vič, Kozarje, Vrhovci, Brdo, Rožna dolina, Brezovica
December Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Dravlje


Vodomeri

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n