Info za uporabnike

Glavni arhiv

V glavnem arhivu hranimo dokumentarno gradivo oziroma poslovno dokumentacijo, ki nastaja pri poslovanju družbe.

Arhivsko gradivo se periodično posreduje v trajno arhiviranje Zgodovinskemu arhivu Ljubljana.

Zunanjim zainteresiranim strankam je na vpogled samo del arhivsko dokumentarnega gradiva, kot so izdana soglasja za priključitev na vodovodno in kanalizacijsko omrežje in projektna dokumentacija načrtovanega omrežja.

Vpogled in izdaja kopije določene dokumentacije proti plačilu stroškov sta možna ob osebnem obisku arhiva v času uradnih ur.

Uradne ure:

  • ponedeljek od 08.00 do 13.00 ure,
  • sreda od 08.00 do 13.00 ure in od 14.00 do 17.00 ure,
  • petek od 08.00 do 13.00 ure.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n